رحمت الله احمدي افزود:در کشورهاي عضو گروه D8 پتانسيلها و ظرفيتهاي زيادي براي گردشگري وجود دارد که ناشناخته است و بايد براي معرفي آن به جهانيان بکوشيم .
وي تصريح کرد: کشورهاي عضو گروه D8 مشترکات فرهنگي و مذهبي بسياري دارند که ميتوان از اين به عنوان ابزاري براي نزديکي و توسعه صنعت گردشگري در اين کشورها استفاده کرد.
احمدي اضافه کرد: توليد برنامههاي تبليغاتي و تلويزيوني با هدف معرفي ظرفيتهاي کشورهاي عضو گروه D8 نيز يکي ديگر از اقدامات در زمينه توسعه صنعت گردشگري در اين کشورها است .
وي با بيان اينکه صندوق حمايت گردشگري تضمين امنيت و سرمايهگذاري را در پي دارد ، ادامه داد: هر کشوري از قوانين کشور خود اطلاع دارد و ما کشورهاي عضو گروه D8 از قوانين هم ديگر اطلاع نداريم و بهتر است قوانين خود را به دبيرخانه ارائه دهيم تا از دورن آن يک قانون مادر ايجاد شود .
احمدي اضافه کرد: بدين ترتيب قوانين حمايتي در زمينه واگذاري اراضي، گمرگ و امور سياسي مشخص ميشود .
وي با اشاره به اينکه کشور ما کشوري اسلامي است ، تصريح کرد: گردشگري مذهبي براي ما اهميت دارد و بايد راهکارهاي مناسب براي توسعه اين گردشگري در نظر بگيريم .
احمدي همچنين به تبادل صنايع دستي ميان کشورهاي عضو گروه D8 اشاره کرد و گفت : در اين راستا بايد تفاهمنامهاي ميان کشورهاي عضو براي کاهش و حذف تعرفه مالياتي صنايع دستي به امضا برسد .
وي ادامه داد:بايد روي موضوعات بازارسنجي، سرمايه گذاري در گردشگري و نحوه ورود به بازارهاي بينالمللي بيشتر وارد مذاکره شد.
وي خاطرنشان کرد: توليد برنامههاي تلويزيوني با هدف توسعه سرمايهگذاري و برگزاري کنفرانسها تخصصي و منطقهاي و بحث ويزا و رواديد نيز بايد براي کشورهاي اين گروه مورد بحث و بررسي قرار گيرد ./104
انتهای پیام/